Meer informatie

Ieder (studenten)huis kan gratis de beschikking krijgen over een online Eetlijst. Deze Eetlijst kan de personen bevatten die je wilt. Jullie krijgen dan een eigen loginnaam en een bijbehorend wachtwoord. Jullie Eetlijst bevat dan jullie eigen gegevens: jullie huisnaam, jullie eigen namen, een prikbord en een kostenoverzicht. Door de gewenste personen het wachtwoord te geven, kunnen zij inloggen en zo van elkaar zien wie er mee eet of kookt en aangeven of hij/zij zelf mee eet of kookt.

Inloggen

Zodra je loginnaam geactiveerd is, kun je je Eetlijst zien en aanpassen door in te loggen in. Dit kan op de volgende manieren.

surf naar www.eetlijst.nl/loginnaam en geef daar het wachtwoord, of
surf naar www.eetlijst.nl en log direct in met je loginnaam en wachtwoord
bookmark www.eetlijst.nl/loginnaam?wachtwoord op je eigen computer en je ziet direct je Eetlijst zonder in te loggen

Het inloggen voorkomt dat anderen iets kunnen veranderen op jullie eetlijst, ga dus zorgvuldig om met het wachtwoord.

Dagelijks gebruik

Je kunt rechtstreeks in het eetschema klikken en daarmee aangeven of je mee eet of kookt. Onder het eetschema staan nog extra mogelijkheden, bijvoorbeeld of je gasten wilt laten mee eten of dat je meteen de hele week wilt mee eten.
Ook staat er in je Eetlijst een prikbord. Klik in het prikbord om de tekst te veranderen en klik op "Prikbord aanpassen" om die veranderingen op te slaan.

Eetlijst configureren

Eenmaal ingelogd kun je je eetlijst naar wens instellen en namen toevoegen (maximaal 25 personen), wijzigen of verwijderen. Het configuratiemenu bereik je door na het inloggen op het configuratie-icoontje rechtsboven te klikken. Ook kun je bijvoorbeeld het aantal zichtbare dagen veranderen of instellen dat je standaard altijd wilt mee eten (zodat je alleen iets hoeft te veranderen als je kookt og niet mee eet).

Algemene voorwaarden

Het gebruik van een eetlijst van Eetlijst.nl is gratis.
Alle rechten blijven voorbehouden aan Bertomake v.o.f..
Niets van de internetpagina's en overige (digitale) informatie van Eetlijst.nl mag worden verveelvuldigd in enige vorm of wijze.
Bertomake v.o.f. behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande mededelingen aanpassingen aan de internetpagina's door te voeren.
Aan de inhoud van de internetpagina's kunnen geen rechten worden ontleend.
Bertomake v.o.f. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor (gevolg)schade.
Bertomake v.o.f. heeft het recht om gebruikers te weren.
"Eetlijst" en "www.eetlijst.nl" zijn geregistreerde handelsnamen van Bertomake v.o.f..

Doneren

Voor degenen die Eetlijst.nl waarderen en ons willen steunen in onze missie om deze dienst te blijven verbeteren en uitbreiden, bieden we de mogelijkheid om hierbij te helpen d.m.v. een financiŽle donatie. Klik daarvoor op de knop "Doneren" hieronder. Bij voorbaat hartelijk dank voor je steun.

©